Karen Løgstrup

Karen Løgstrup

Jeg holder meget af atmosfæren i salonen.

Karen, f. 18. oktober 1997, blev udlært som frisør i 2018 og har været hos Østergaard Intercoiffure siden 2016.

Hun holder meget af sin arbejdsplads og de gode kolleger – og er taknemlig for at have en fleksibel chef, der tillader frihed under ansvar. “Og så kan jeg rigtig god li’ den atmosfære, der er i salonen,” siger Karen.

Herreklip og naturkrøller

“Jeg er allerbedst til herreklip og naturkrøller. Jeg har været på kursus i krøller, hvor jeg er blevet meget inspireret af en ny teknik, som jeg synes er vildt sjov og spændende – og når jeg synes, noget er sjovt, bliver jeg automatisk også ret god til det,” forklarer hun.

Karen har desuden haft en del unge herrer under saksen i stolen, og “jo flere, man klipper, jo bedre bli’r man. Det siger sig selv.”

Sjove madder – og natkur

En lille fun fact om Karen er, at hun altid lader et lille stykke mad ligge tilbage på sin tallerken, når hun har spist – det har hun det bare bedst med. Og så synes hendes kolleger i salonen, at hun af og til laver nogle sjove madder. Karen havde i øvrigt “en vanvittigt god hårdag”, som hun udtrykker det, for en del år siden, hvor hun skulle til fest – ikke et hårstrå sad forkert.

Karens foretrukne hårprodukt er natkuren fra Kerastase.

Karen Løgstrup

Karen Løgstrup

Frisør & makeup artist