Håropsætning & brudehår

Dine specialister i håropsætning og makeup

Skærmbillede 2020-08-21 kl. 17.51.34

Håropsætning til enhver lejlighed

Hos Østergaard Intercoiffure elsker vi at gøre os umage. Vi har fokus på resultater af højeste kvalitet og en håropsætning, der holder hele aftenen og natten. Derudover har vi en uddannet makeup-artist, der lægger en perfekt makeup, som ikke falmer i løbet af dagen.

Hvis du ved præcis hvordan resultatet skal være, efterlever vi dine ønsker. Er du mere i tvivl, står vi klar med en masse ideer. Vi rådgiver med fokus på, hvordan du ønsker at fremstå, hvilken håropsætning der vil fungere godt i dit hår, og hvilken makeup der vil passe til dig samt den begivenhed, du skal til.

Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med resultatet. Vi har vores faglige viden og færdigheder i orden, men det er først når du går glad herfra, at vi har fuldført opgaven.

Book tid
picture_wall
pictures_2
Skærmbillede 2020-09-01 kl. 11.02.07

Vi sætter det perfekte brudehår

Hos Østergaard Intercoiffure er brudehår ikke bare brudehår. På din store dag skal det hele være perfekt – og det gælder især håropsætning. Vi gør os altid umage, og vi er sikre på, at vi kan opfylde dit ønske til det perfekte brudehår, og at vores makeup-artist kan lægge den helt rette makeup, som holder natten lang.

Din bryllupsdag er en af de største dage i dit liv, og det vil være en stor ære for os at få lov at sætte dit hår og lægge din makeup – enten her i salonen eller hjemme hos dig.

Vi glæder os til at gøre dig klar til dit livs store dag!

Bestil tid allerede nu

Sørg for at booke din tid til håropsætning i god tid. Skal du have lavet brudehår, så sørg for allerede nu at bestille tid på din store dag, så ikke den går til en anden. Ring til os på 66 12 24 23 eller book tid online.

Hos Østergaard Intercoiffure tager vi håropsætning og makeup meget seriøst – Vi glæder os til at tage hånd om dig.

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her