Om os

Kreativt fokus på dig og dit hår – i vores lækre salon i Odenses Latinerkvarter

chairs-1

Om os

En salon i Latinerkvarteret

I hjertet af Odenses hyggelige og kreative Latinerkvarter, der emmer af alt fra kunst og kulturelle oplevelser til design og gastronomi, finder du ØSTERGAARD INTERCOIFFURE.

Altid på stikkerne

I vores salon er den grundlæggende og ufravigelige drivkraft til stadighed er at være blandt de allerbedste inden for vores fag. Det betyder først og fremmest, at vi altid følger med i trends samt gennemfører kurser og uddannelse. Vi holder med andre ord de klassiske dyder inden for frisørfaget i hævd: Godt håndværk, god service og løbende fornyelse – og det gør vi med stolthed.

Dig og dit hår i fokus

Når du sætter dig i en stol i salonen, er du i fokus. Besøget skal være din lille pause fra hverdagen, hvor du kan forlade dig på vores rådgivning og håndværk og føle dig tryg i vores hænder. Vi sikrer dig den frisure og behandling, som får det allerbedste frem i dit hår – uanset dit køn, din stil og de ønsker, du måtte have til dit look.

Anerkendt blandt branchens bedste

Indehaver Trine Østergaard startede i salonen i 1984 og overtog forretningen i 2004 fra Per Johs. Allerede året efter blev hun optaget i Intercoiffure, en international sammenslutning, som kun anerkender saloner, der gør noget exceptionelt for at højne fagligheden og kvaliteten i frisørfaget. For at blive optaget skal man inviteres af to kollegaer. Intercoiffure-betegnelsen er således din garanti for, at du hos ØSTERGAARD INTERCOIFFURE oplever fagets højeste standard, når det kommer til kreativitet, kvalitet og service.

Book tid

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med hos Østergaard Intercoiffure

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her