Curly cut – Frisørsalon til krøller

Vi tager os kærligt af dine krøller med curly cut

Skærmbillede 2020-08-21 kl. 15.14.08

Curly cut – til dig med naturligt krøllet hår

Dine krøller er helt specielle og minder ikke om nogen andens. Derfor skal netop dine krøller klippes på en helt unik måde. Det kræver en teknik, som kun de dygtigste frisører mestrer.

Hos Østergaard Intercoiffure har vi specialiseret os i metoden curly cut. Det er en helt bestemt måde at klippe i krøllet hår på, hvor hver enkelt krølle klippes individuelt i stedet for et ensartet klip. Derfor er det også vigtigt, at håret er tørt, når det klippes. Det kan lyde simpelt, men teknikken er svær at mestre. Det gør vi heldigvis hos Østergaard Intercoiffure. Derfor kan du roligt læne dig tilbage i vores frisørstol.

Vi har stort fokus på kvalitet og kundetilfredshed i vores salon. Vi sætter os grundigt ind i dine ønsker til resultatet, og undersøger grundigt dine krøller og deres naturlige fremtræden. På den måde kan vi med curly cut få det bedste frem i dem.

Book tid
Coffe
figures
Happy

Dine krøller i fokus

Hos Østergaard Intercoiffure er det vigtigt for os hele tiden at udvikle os. Vi videreuddanner os løbende, så vi hele tiden er up to date med tidens trends, metoder og den bedste kvalitet. Netop kvalitet er nemlig rigtig vigtigt for os. Kun med et højt niveau af faglig viden og færdigheder, kan vi give vores kunder de præcise resultater, de ønsker. Udover curly cut samt de mere almindelige frisørydelser tilbyder vi bl.a. også:

Vi ønsker kun at tilbyde det bedste af det bedste, når du sætter dig i stolen. Derfor har vi stort fokus på at rådgive dig bedst muligt i forhold til din hårtype og i særdeleshed dine ønsker til resultatet.

Book tid til curly cut

Når dine krøller skal være i de bedste hænder, kan du med fordel booke en tid i vores salon. Ring til os på 66 12 24 23 eller book tid via vores formular. Vi ser frem til tage os af dine unikke krøller!

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her