Dameklip hos salon i Odense

Dit hår er unikt – vores dameklip er derfor tilpasset netop dig

logo

Dameklip med kvalitet for øje

Hos Østergaard Intercoiffure er en dameklip ikke bare en dameklip. Vi har altid et stort fokus på kvalitet og de bedste resultater. Og netop de bedste resultater skaber vi, når du går herfra og selv føler, du har fået et perfekt resultat. Derfor går vi meget op i, hvad du som kunde ønsker at gå herfra med.

For at skabe de perfekte resultater hver gang mener vi, at det er vigtigt hele tiden at dygtiggøre og efteruddanne sig. Derfor tager vi løbende uddannelse og kurser, så vi hele tiden er ajour med tidens trends og de bedste metoder. Vi mener nemlig, at det hænger unægtelig sammen med at være en dygtig frisør.

Book tid
washing
chairs-1
pictures

Dine ønsker er vores fokus

Hos Østergaard Intercoiffure har vi en ambition om at være de bedste – både inden for dameklip men også specielle teknikker som curly cut, balayage m.m. Vi sætter god tid af til at forstå dine ønsker til resultatet, så vi kan efterleve dem. Derudover står vi altid klar med rådgivning omkring, hvad der skal til for at få præcis det resultat, du drømmer om, når du forlader frisørstolen. Vi tilbyder desuden også bl.a.:

Vi er en unik sammensætning af frisører med stor erfaring, og har hver især den samme passion for hele tiden at dygtiggøre os og efterleve vores kunders ønsker. I fællesskab sigter vi mod det samme mål; nemlig at give vores kunder den højeste kvalitet og de bedste behandlinger.

Book tid til dameklip

Bestil dameklip via vores bookingformular, eller ring til salonen på 66 12 24 23. Vi glæder os til at se dig!

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her