Balayage hos professionelle

Opnå et enestående, naturligt look med balayage

washing

Vi mestrer balayage-teknikken

Hos Østergaard Intercoiffure er vi dine specialister. Balayage giver dig et naturligt look, da grænsen mellem din naturlige hårfarve ved hovedbunden og farven i spidserne udviskes. Den særlige teknik kræver ekstra meget af frisøren, før at resultatet bliver perfekt, da tonerne påføres med bløde, håndmalede penselstrøg.

Hos Østergaard Intercoiffure mestrer vi balayage-teknikken. Vi har nemlig stort fokus på hele tiden at dygtiggøre os og følge med tidens trends. Vi uddanner os løbende, så vi altid har vores faglige viden og færdigheder på plads. Dog er man som frisør først rigtig dygtig, når du som kunde sidder tilbage med et resultatet, du er rigtig glad for. Derfor gør vi os altid meget umage med at sætte os ind i dine ønsker til resultatet, så du kan gå herfra igen med et smil.

Book tid
Coffe
lamp
salon

Er balayage noget for mig?

En af fordelene ved at få lavet balayage er, at du ikke får de klassiske udgroninger, som ved normalt farvet hår, da hovedbunden ikke farves. Derved er der ikke lige så stort behov for vedligeholdelse, som ved en almindelig farvning, reflekser m.m.

Balayage kan laves på mange måder, og kan laves i alle hårtyper uanset om det er mørkt eller lyst. Hos Østergaard Intercoiffure har vi stort fokus på, hvordan netop du ønsker resultatet, da det f.eks. er muligt at lysne med så mange toner, som du ønsker.

Er du i tvivl om, hvorvidt balayage er noget for dig? Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig med fokus på det udtryk, du selv ønsker. Udover balayage og de mere almindelige frisørydelser tilbyder vi bl.a. også:

Book tid i dag

Når dit hår trænger til en kærlig behandling, kan du med ro i maven booke en tid hos Østergaard Intercoiffure. Book din næste tid online eller ring til salonen på 66 12 24 23 og fortæl os om dine ønsker.

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her