Karen Løgstrup

Frisør

“Jeg holder meget af atmosfæren i salonen.”

 

Karen, f. 18. oktober 1997, blev udlært som frisør i 2018 og har været hos Østergaard Intercoiffure siden 2016. Hun holder meget af sin arbejdsplads og de gode kolleger – og er taknemlig for at have en fleksibel chef, der tillader frihed under ansvar. “Og så kan jeg rigtig god li’ den atmosfære, der er i salonen,” siger Karen.

Herreklip og naturkrøller

“Jeg er allerbedst til herreklip og naturkrøller. Jeg har været på kursus i krøller, hvor jeg er blevet meget inspireret af en ny teknik, som jeg synes er vildt sjov og spændende – og når jeg synes, noget er sjovt, bliver jeg automatisk også ret god til det,” forklarer hun. Karen har desuden haft en del unge herrer under saksen i stolen, og “jo flere, man klipper, jo bedre bli’r man. Det siger sig selv.”

Sjove madder – og natkur

En lille fun fact om Karen er, at hun altid lader et lille stykke mad ligge tilbage på sin tallerken, når hun har spist – det har hun det bare bedst med. Og så synes hendes kolleger i salonen, at hun af og til laver nogle sjove madder. Karen havde i øvrigt “en vanvittigt god hårdag”, som hun udtrykker det, for en del år siden, hvor hun skulle til fest – ikke et hårstrå sad forkert.

Karens foretrukne hårprodukt er natkuren fra Kerastase.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her